O nas

Hiter in kakovosten pretok blaga je v današnjem svetu izrednega pomena za doseganje zastavljenih poslovnih načrtov, zato je zagotavljanje kvalitetne logistične podpore izredno pomembno, saj so prav od te velikokrat odvisni končni poslovni rezultati.

Podjetje SABOD globalni logistični servis d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. Skozi leta poslovanja in vzporednim razvojem, smo vzpostavili uspešno sodelovanje z večjimi slovenskimi in tujimi partnerji,  tako zagotavljamo svojim strankam celovito ponudbo na vseh področjih logistike.

Vse logistične projekte vodita visoka strokovnost ter bogate izkušnje naših sodelavcev in sodelavk, kateri za vas poiščejo najoptimalnejšo rešitev.

Značilnosti naših storitev so osebni dogovori, s stalnim prilagajanjem željam naročnikov ter sledenjem njihovim zahtevam, s čimer smo si tudi pridobili njihovo dolgoletno zaupanje.

Strankam zagotavljamo individualni pristop, fleksibilnost ter odličnost in kakovost storitev pri reševanju na še tako zapletenih logističnih področjih.

Celovito paleto logističnih storitev zagotavljamo na naslednjih ključnih področjih :

  • Cestni transport : Organiziramo prevoze delnih in kompletnih pošiljk, naše storitve vključujejo tudi prevoze s kontroliranim temperaturnim režimom, prevoze nevarnega blaga in izredni prevozi.
  • Ladijski transport : Zbirni (LCL) in polni (FCL) kontejnerski prevozi v izvozu ali uvozu, organizacija door to door dostave, IMO/ADR tovor, Reef prevozi, različne manipulacije tovora v sodelovanju z luko Koper ter zunanjimi skladišči, morebitni fitosanitarni, veterinarski ali zdravstveni pregledi
  • Carinski postopki : zastopanje v vseh carinskih postopkih za pravne in fizične osebe, hišni izvoz in uvoz, svetovanje

Pri zastopanju v carinskih postopkih, nam pridobljeni status pooblaščenega gospodarskega subjekta (AEO) omogoča hitro zaključevanje carinskih postopkov, manj fizičnih in dokumentarnih pregledov ter dokazuje, da smo zaupanja vreden partner

V želji, da bi kvaliteto naših storitev dokazali z delom ter združili vaše potrebe z našimi izkušnjami, nam dovolite, da postanemo vaš partner na področju logistike.

Podjetje: Sabod d.o.o.
Naslov: Dobrave 4
Pošta: 1236 Trzin

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas kontaktirajte prek spletnega obrazca oz. pošljite povpraševanje.

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas kontaktirajte na +386 1 56 34 086 ali preko spletnega obrazca oziroma pošljite povpraševanje.

cestni prevozI dElnih in kompletnih pošiljk

DNEVNI SERVIS


EU / EFTA / UK - SLOVENIA
# Uvoz in izvoz
ODDAJ POVPRAŠEVANJE

VEČKRATNI TEDENSKI


SLOVENIA - BIH / SRBIJA
# Carinski postopki
ODDAJ POVPRAŠEVANJE

TEDENSKI SERVIS


SLOVENIA - TBILISI / BAKU
# Temperaturni režim
ODDAJ POVPRAŠEVANJE